Fugning af badeværelser

Badeværelser / Vådrum påvirkes i særlig grad af vand og høj luftfugtighed og derfor stilles der øgede krav til kvaliteten af fugningen som bør udføres af et professionelt fugefirma.

Fugning af badeværelse
Fugning af badeværelser og vådrum udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi kommer naturligvis med vores input i kraft af vores erfaring.

For at sikre et godt resultat tager vi en dialog om det fagmæssige kontra jeres ønsker. Derved sikres i et resultat, der lever op til jeres forventninger samtidig med at fugningen er fagmæssig korrekt udført.

Forholdsregler
Vi tager naturligvis hensyn til alle de forholdsregler og problemer, der kan opstå, hvis fugningen af badeværelset eller vådrummet, ikke er udført helt korrekt. Med korrekt fugning undgår du blandt andet svamp i de omkringliggende konstruktioner.​

Uanset fugeopgaven, sørger vi for at få fuget og isoleret dit vådrum korrekt, således at det holder tæt i mange år. Med vores kvalitet og holdbarhed, er du sikret et professionelt fugearbejde.

Fugning af vådrum – i høj kvalitet
Vi er kendt for høj kvalitet og tilfredse kunder - det bestræber vi os altid på at efterleve. Fugning skal gøres perfekt uanset hvilken opgave, det drejer sig om.

Fugning af fliser & klinker

Er fugen begyndt at smuldre, eller slipper den i kanterne, er det tegn på, at den skal skiftes ud, da der ellers vil kunne dannes skimmelsvamp i nærliggende konstruktioner.


Skal du fuge badeværelse?

Kontakt os enten på 5078 2814 eller benyt vores kontaktformular under Kontakt os for fugning af badeværelse. Vi er eksperter på området, og står gerne klar til at udføre fugning af fliser og klinker på badeværelset eller andre vådrum.